Integritetspolicy

Integritetspolicy

Senast uppdaterad 07-05-2019


Genom att betala för din anmälan godkänner du integritetspolicyn och den anmälda deltagaren blir medlem i SMU i Uppsala. Nedan följer en förklaring av vilka personuppgifter vi samlar in och varför. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen.


Dagkollo sker i samarbete med Studieförbundet Bilda. Uppgifter om dig som är deltagare delas med Bilda, enligt de regler som gäller för statsbidragsberättigad folkbildningsverksamhet. Läs mer om hur Bilda samlar in uppgifter och hur länge de sparas på https://www.bilda.nu/om-studieforbundet-bilda/dataskydd


Medlemskap i SMU i Uppsala

För att du som är deltagare ska bli medlem i föreningen behöver vi ditt namn, personnummer och adress. Som medlem kan du gå med i barnkören, klätterklubben, och delta i våra andra aktiviteter. Medlemskapet ger även en försäkring.
Medlemskap i samband med anmälan gäller fram till 1 juni 2020. Därefter tas dessa personuppgifter bort om inte medlemskapet förnyats innan dess. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap och begära att dina personuppgifter tas bort.


Anmälan till Kollo

Telefonnummer till kontaktpersoner behöver vi ifall någon deltagare inte befinner sig vid sin hållplats. Ledarna på bussen försöker då ringa och lösa situationen.
E-post behöver vi för att kunna skicka ut information om betalning och annat inför kollot.
Specialkost behöver vi veta för att alla ska få mat de kan äta på kollot.
Dessa uppgifter tas bort efter att kollot ägt rum och redovisats för Uppsala Kommun och för Studieförbundet Bilda.


E-postutskick

Har du kryssat i rutan i anmälan har du gett oss ditt samtycke att ta emot e-postutskick om framtida dagkollon och andra aktiviteter från föreningen. Du kan när som helst säga upp din prenumeration på nyhetsbrevet.


Fotografering

Möjligheten finns att föreningen under kollot tar bilder på gården, naturen, ledare och på deltagare. Dessa bilder kommer sammanställas till ett bildspel som publiceras på hemsidan (enebydagkollo.se) efter sista kolloveckan. Det är även möjligt att bilder används på uppsalamissionskyrka.se och trycks i Uppsala Missionskyrkas månadsblad.

Genom att kryssa i rutan i anmälan ger du oss ditt samtycke att använda bilder där du kan identifieras i något av ovan nämnda ändamål. Inga bilder kommer publiceras där de som kan identifieras i bilden inte gett samtycke till att bli fotograferade. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke och be oss ta bort bilder från hemsidan där den anmälda kan identifieras. De bilder som inte används tas bort.


SMU i Uppsala (organisationsnummer 817601-3335) är personuppgiftsansvarig för all behandling av personuppgifter i enlighet med denna policy.